Wimperextentions

De behandeling

Wimperextensions zijn een uitkomst voor vrouwen die ontevreden zijn over hun eigen wimpers of die weinig tijd hebben. Altijd blijft u er met uw lange, volle wimpers verzorgd en absoluut vrouwelijk uitzien. We plaatsen wimper voor wimper een verlenging van hoogwaardig, anti-allergisch materiaal aan uw eigen wimperhaartjes. Je eigen wimpers worden dus verlengd. Dit geeft een natuurlijk effect.  De extensions voelt u niet zitten, zien er heel natuurlijk uit en er is altijd een lengte, dikte en krul die bij u past. Het bevestigingsmiddel is vrijwel onzichtbaar en de wimpers blijven zacht en flexibel. 

Bij Beautysalon Me 4 You zijn er verschillende soorten wimper-extentions vormen.  

One By One

De naam zegt het al: op elke wimper wordt verlengd met één wimperhaar. Afhankelijk van de locatie van de natuurlijke wimperhaar, selecteer je een extension die qua lengte en krul goed aansluit bij de natuurlijke wimperhaar. Hierdoor kun je variëren tussen een langere extension met een grotere krul in de uiterste ooghoeken en een meer subtielere krul aan de binnenkant van het oog. Het resultaat: een natuurgetrouwe, onweerstaanbare look die zo’n zes tot acht weken meegaat. 

2D en 3D

Ook bij deze techniek wordt de wimperextension rechtstreeks op de wimper verlengt. Het verschil met de one by one techniek, is dat de wimperextension bij de 2D en 3D techniek bestaat uit meerdere wimperhaartjes. Bij de 2D en 3D techniek staat het cijfer voor de letter "D" voor het aantal haartjes per wimperextensions. Op deze manier kan het aantal haartjes per extension worden uitgezocht. Hierbij geldt hoe hoger het cijfer, hoe meer volume de wimpers krijgen. Ook bij deze techniek wordt er op elk wimperhaartje een extension gezet. Bij de 2D en 3D techniek zitten er uiteindelijk meer wimperhaartjes per oog doordat er meerdere wimperhaartjes op één extension zitten. Op deze manier wordt er twee tot drie keer meer volume gecreëerd.  

Nazorg

  Voor een mooi, blijvend resultaat willen we je de volgende tips meegeven voor het verzorgen van de wimperextensions.
 • Laat de extensions de eerste 24 uur na de behandeling niet nat worden. Zo krijgt de lijm de tijd om volledig te hechten.
 • Gebruik alleen mascara op waterbasis indien gewenst. Zorg ervoor dat de mascara niet op de aanhechting van de wimper aan wordt gebracht, maar alleen aan de uiteinden.
 • Gebruik make-up remover op waterbasis. Make-up remover waar olie in zit weekt de wimperextensions los.
 • Bij het reinigen van de ogen, strijk je voorzichtig met een borsteltje in de lengterichting van je wimpers.
 • Vermijd direct stromend water op de wimperextensions.
 • Laat de wimpers na het douchen aan de lucht drogen. Wrijf niet met een handdoek of watjes over de ogen. Hierdoor blijven er pluisjes kleven aan de wimpers.
 • Kam de wimperextensions dagelijks voorzichtig met een mascara brush zonder mascara. Breng ze waar nodig in model.
 • Probeer niet op de wimperextensions te slapen.
 • Indien er regelmatig gezwommen wordt, adviseren wij een zwembril te gebruiken.
 • Wrijf niet overmatig in de ogen en pluk niet aan de wimpers. De natuurlijke wimpers kunnen daardoor voortijdig uitvallen waardoor de haarschachten beschadigen. Dat kan blijvende schade veroorzaken aan de natuurlijke wimpers.