Tanden Bleken

De behandeling

De behandeling is 100% natuurlijk & cosmetisch. Onschadelijk voor het tandglazuur. U ervaart geen pijn, gevoeligheid en er wordt geen gebruik gemaakt van peroxides. De duurzaamheid van de behandeling is 6 tot 8 maanden.  Over het algemeen is slechts één bezoek nodig om de tanden effectief te bleken. 

Het bleken van de tanden gebeurt door de combinatie van de tand blekende gel en het contact met het LED licht, rechtstreeks op het tandoppervlak. De tand blekende gel reinigd grondig het tandoppervlak en de combinatie van het koude LED licht in samenwerking met het infrarood licht zorgt ervoor dat zowel het oppervlak, als de groefjes in - tussen de tanden een diepgaande reiniging ondergaan.

Waneer niet mogelijk

Grijze en zwarte tanden zijn moeilijker om te bleachen dan gele tanden. Het wordt afgeraden om de tanden te bleachen op uitneembare kunstgebitten, alsook op recent geplaatste kronen. Tanden bleachen bij zwangere vrouwen, vrouwen die borstvoeding geven, diabetici en huidkankerpatiënten wordt afgeraden. In sommige gevallen zal uw WHITE specialist u afraden om uw tanden te bleken. Dit kan wanneer er gaatjes of onregelmatigheden te zien zijn aan de tanden.

Nazorg

Tot 4 uur na de behandeling niets eten, drinken of te roken. Ook niet de eerste 24 uur niet in aanraking komen met sterk gekleurde voeding of dranken (dus geen rode wijn, tomatensaus, marinades).