Skin Candying

Wat is Skin Candying?

Skin Candying is een zachte, veilige en effectieve methode van ontharen. Suiker maakt de huid zacht en er treden geen beschadigingen en allergische reacties op. Al onze gepatenteerde pasta’s bevatten Xylitol, een ingrediënt dat de pasta effectiever, hydraterend en hygiënisch maakt en makkelijk hanteerbaar. 

Volgens een uitgebreid onderzoek heeft Xylitol tal van voordelen voor de gezondheid. Xylitol is antibacterieel, antiviraal en schimmelwerend tegen candida, gist en andere schimmelinfecties. Het heeft ook alkaliserende eigenschappen en daarom helpt het bij het handhaven van de pH-waarde van het lichaam. Door het toevoegen van Xylitol in alle Scandinavian Skin Candy pasta's, is de ontharing  gemakkelijker dan ooit tevoren, terwijl er minder roodheid of irritatie van de huid ontstaat in vergelijking met de traditionele pasta’s.

Skin Candying is minder pijnlijk dan harsen en bij herhaald gebruik vermindert het zelfs sterk de haargroei. Ingegroeide haren behoren tot het verleden. Daarnaast hoef je bij Skin Candying niet eerst te wachten tot de haren een bepaalde lengte hebben, het is toepasbaar op zelfs hele kortje haartjes,wat bij harsen niet het geval is. Een behandeling zorgt er niet alleen voor dat de haartjes weg zijn, de suiker zorgt ook nog eens voor een peeling van de huid. Skin Candying kan worden toegepast op alle delen van het lichaam en is zelfs voor de meest gevoelige huid geschikt.

De Voordelen

  • De Skin Candy pasta temperatuur staat gelijk aan de lichaamstemperatuur, dus geen kans op verbranden van de huid
  • Haren worden in de natuurlijke haargroeirichting en in zijn geheel verwijderd en breken niet af
  • U heeft niet tot nauwelijks last van ingegroeide haren
  • Haren kunnen worden verwijderd vanaf 2 millimeter lengte
  • Skin Candy pasta hecht niet aan de levende huidcellen en is dus minder pijnlijk
  • De dode huidcellen worden verwijderd, dus de huid voelt heerlijk zacht en glad aan
  • Minder kans op irritaties en allergie